Lediga tjänster

Fastighetsskötare

Om tjänsten

Som fastighetsskötare hos oss ingår du i ett team med 4 fastighetsskötare i Landskrona. Tillsammans jobbar ni nära våra kunder för att säkerställa en kundupplevelse som präglas av omtanke och engagemang. Nöjda kunder är avgörande för att vi ska fortsätta utvecklas och vara konkurrenskraftiga. Du kommer ha ansvar för ett antal fastigheter avseende skötsel, städning, utemiljö, gårdar och trottoarer mm.

 

Arbetet som fastighetsskötare är varierat och fysiskt, med mycket eget ansvar. Du planerar och genomför självständigt dina arbetsuppgifter och samarbetar med dina kollegor. Du har också dialog med entreprenörer som utför uppdrag i våra fastigheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du rapporterar till den tekniska förvaltaren.

 

Din profil

Vi ser att du är en serviceinriktad och positiv person som tycker om att hjälpa människor, kanske har du tidigare arbetat i något serviceyrke.

 

Meriterande är om du har kunskaper om hus och gärna har arbetat inom fastighetsbranschen tidigare och har en fastighetsskötsel utbildning. Likaså om du har erfarenhet inom driftteknik är det också meriterande.

 

Om dig

Vi söker dig som är nyfiken och som gillar mötet med människor och förstår värdet av nöjda kunder. Du behöver hög social kompetens och en bra känsla för service och kvalité.

 

Du tar stort ansvar i din arbetsroll och arbetar självständigt, du är inte rädd för att ta i och du ser till att få arbetet utfört. Du är en person man kan lita på, som ställer upp och är en riktig lagspelare som ger energi till gruppen.

 

Arbetet kräver att du har B-körkort, talar obehindrad svenska och har allmän datorkunskap.

 

Start: Enligt överenskommelse

 

Plats: Landskrona

 

Lön: Enligt överenskommelse

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Lindström Fastigheter med Qarat. Varmt välkommen att skicka in din ansökan via annonsen på denna länk https://www.qarat.se/jobs/1421585-fastighetsskotare-till-lindstrom-fastigheter-i-landskrona. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och skicka gärna in din ansökan senast 30 november 2021. För mer information är du välkommen att kontakta Karin Stenberg på 0723 37 77 90 eller karin@qarat.se. Qarat arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering.

 

Om Qarat

Qarat är en komplett leverantör av rekrytering, search/headhunting, samt digitala verktyg inom utbildning och kommunikation online, såsom LeadersAPP.

Vi arbetar med hela rekryteringsprocesser, rådgivare i delar av en process samt med konfidentiella searchprocesser. Inom ledningsgruppsutveckling / grupputveckling erbjuder vi Sveriges främsta konsulter inom området.